NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Clown' s γουίκ. 13/1/2012: Ο βιαστής Κίμωνας Κουλούρης ξαναπάει Σύνταγμα!


Χαίρετε! Αυτή η εβδομάδα ήταν συνταρακτική και συνέβησαν πράγματα που "σόκαραν" την κοινή γνώμη και εξαγρίωσαν τον ελληνικό λαό. Πρώτον, ο Κίμωνας Κουλούρης πέρασε με κόκκινο σε ένα φανάρι -αν έχεις το Θεό σου- και τραυμάτισε έναν αστυνομικό και, δεύτερον, παραλίγο να δοθεί επίδομα αναπηρίας σε παιδόφιλους, πεδαιραστές, βιαστές κ.ο.κ..

Όσον αφορά το πρώτο, πιστεύω ότι είναι το κατάλληλο γεγονός για να αγανακτήσεις. Άσε ότι σου κόβουν το μισθό, ότι σου επιβάλουν -με το έτσι θέλω- διορισμένο πρωθυπουργό, ότι σου αφαιρούν το δικαίωμα να αποφασίζεις εσύ για τη ζωή σου, ότι σου καταστρέφουν τα όνειρα και το μέλλον, αλλά να περνάνε με κόκκινο; Μα είναι δυνατόν; "ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ;" Αυτό είναι θράσος. Με "Θ" κεφαλαίο!

Οι βουλευτές -όπως όλοι ξέρουμε- είναι νομοταγείς πολίτες, συνετοί, δε διανοούνται να προκαλέσουν προβλήματα και, φυσικά, αποτελούν ανθρώπους-πρότυπα για εμάς τους κοινούς θνητούς. Πως είναι δυνατόν λοιπόν, ένας τέτοιος άνθρωπος να πέρνάει με κόκκινο; Πραγματικά απορώ...

Όμως, το γεγονός ότι ο Κουλούρης παραλίγο να τραυματίσει αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, εξόργισε ακόμη περισσότερο τον ελληνικό λαό απ' ότι η παραβίαση του φωτεινού σηματοδότη (κοινώς φαναρίου). Το περίεργο μάλιστα, είναι ότι οι ίδιοι άνθρωποι που βρίζουν τους αστυνομικούς, είναι αυτοί οι οποίοι διαμαρτύρονται που παραλίγο να χτυπήσει έναν από αυτούς ο Κουλούρης. Η αλήθεια όμως, είναι ότι εξοργίστηκαν, όχι γιατί παραλίγο να τα τινάξει ένας αστυνομικός αλλά γιατί θα ήθελαν να τον σκοτώσουν οι ίδιοι, όχι ο Κουλούρης.

Σύμφωνα με την  άλλη εκδοχή, οι πολίτες διαμαρτύρονται μιας και θα ήθελαν να βρίσκονται αυτοί στη θέση του άντρα της ΔΙΑΣ και, αν ήταν τυχεροί,να τους σκοτώνε κιόλας οι Κίμωνας. Αφού θα πεθάνουμε που θα πεθάνουμε, ας μας σκοτώσει ένας άνθρωπος σαν αυτόν, που όλοι θαυμάζουμε και θα θέλαμε να του μοιάσουμε.

Τέλος, πιστεύω πως ο Κουλούρης είναι καλός άνθρωπος και εκφράζει έπμρακτα την αλλυλεγγύη του -ως γνήσιος σοσιαλιστής- στους κοινωνικούς αγώνες. Προνόησε, και είπε να σκοτώσει από τώρα τον αστυνομικό, γλιτώνοντας τους μελλοντικούς διαδηλωτές από το γκλομπ του. Κι εμείς, όχι μόνο δεν του λέμε "ευχαριστώ", αλλά τον βρίζουμε κι απο πάνω. Όταν, όμως, σε λίγο καιρό τρώτε ξύλο από τους ΔΙΑΣ, θα λέτε από μέσα σας "που είν' ο Κουλούρης;"...

Στο άλλο θέμα τώρα,αποφάσισαν να δίνουν επίδομα αναπηρίας σε βιαστές, παιδόφιλους, πεδαιραστές και πάει λέγοντας. Ευτυχώς, κατάλαβαν από νωρίς πόσο βλάκες είναι και ακύρωσαν το σχέδιο πριν καν αρχίσει να εφαρμόζεται. Φανταστείτε δηλαδή, να πήγαινε ένας τύπος στη δημόσια υπηρεσία και να έλεγε: "Γειά σας. Τι κάνετε; Είμαι βιαστής και ήρθα να δηλώσω την ιδιότητά μου για να παίρνω κανονικά το επίδομα που δικαιούμαι. Αν θέλετε να σας το αποδείξω κιόλας, σας πηδάω και επί τόπου. Μόνο, σας παρακαλώ λίγο γρήγορα γιατί περνάνε και κάτι πιπίνια απ' έξω, καταλαβαίνετε..." Λογικό...

Κονκλούντινγκ, την Κυριακή στις 16.00 στο Σύνταγμα, υπάρχει νέα συγκέντρωση αγανακτισμένων (μετά από ακριβώς 3 μήνες). Όποιος μπορεί, ας σταματήσει να κοροιδεύει το συγκεκριμένο κίνημα, υποστηρίζοντας ότι επανάσταση είναι να παίζεις κρυφτούλι με τα ΜΑΤ μια φορά στους δυο μήνες (μόνο σε μεγάλες συγκεντρώσεις) και όχι να δίνεις μούτζες στη Βουλή. Οι αγανακτισμένοι, αν θέλετε να ξέρετε, δεν έδιναν μούτζες στη Βουλή, ήταν επί 2 μήνες έξω από τη Βουλή, ασκώντας τρελή πίεση στους από μέσα. Άμα καταφέρετε να παίζετε επί 2 μήνες κρυφτούλι με τα ΜΑΤ, τότε θα παραδεχθώ πως ΚΑΙ αυτό είναι επανάσταση.

Τα λέμε!

Ο εκτυφλωτικά εκτυφλωτικός, Clown.

2 σχόλια:

  1. δεν περασε μόνο ένα κόκκινο φανάρι ο Κουλούρης αλλά τέσσερα δηλαδή και η τελευταία υποψία του καταλάθους σου φεύγει γιατί χ4 δεν παίζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο το επίδομα για τους βιαστές,παιδόφιλους κτλπ,αν έχεις τον Θεό σου δηλαδή...Απορώ τι μυαλό το σκέφτηκε!Αντί να αυξήσουν το επίδομα των ανθρώπων που πραγματικά το είχαν ανάγκη (άνεργους,άστεγους,ανάπηρους)να το δώσουνε σε ανθώπους που ΕΠΕΛΕΞΑΝ να είναι ανώμαλοι.Γιατί όταν κάνεις κέφι ένα παιδάκι είναι δική σου επιλογή και όχι της φύσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή