NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

10 κανόνες για έναν σωστό τσακωμό

του Ψηλόκαρδου Ντενεκέ





ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παρακάτω ανάρτηση είναι αυστηρώς ακατάλληλη για ξενέρωτες και, κυρίως, παρεξηγησιάρες χαζογκομενίτσες που πρόκειται να αρχίσουν να γκρινιάζουν σαν ξεμωραμένες μπαμπόγριες αφού τη διαβάσουν, νομίζοντας ότι είμαστε μισογύνιδες και τέτοιες βλακείες. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΣΚΑΣΕ.


Μπορούμε τη σύγκρουση να τη χρησιμοποιήσουμε ως μέσο και αφορμή για την αποφυγή των πρόσκαιρων συμβιβασμών και της αποτελμάτωσης, αρκεί να μάθουμε την τέχνη της.

The rules!

Για τους άντρες:
1. Ποτέ μην παραδέχεστε το λάθος σας. Και μην ξεχνάτε: Ο άντρας έχει πάντα δίκιο!

2. Μην περιμένετε να βρείτε αφορμή. Αν σας έχει καυλώσει να τσακωθείτε, τσακωθείτε! Απλά σκεφτείτε μια βλακεία και αρχίστε να φωνάζετε.

3. Να εξάπτεστε. Να θυμάστε ότι ένας από τους βασικότερους κανόνες των καλών τσακωμών είναι να σπάσετε τα νεύρα της συντρόφου σας για τα καλά. Αρκεί να είστε αρκετά τούμπανος ώστε να μπορέσετε στη συνέχεια να την κρατήσετε στην αγκαλιά σας μέχρι να ηρεμήσει, χωρίς να σας βγάλει τα μάτια.

4. Μην επηρεάζεστε και τόσο από το σινεμά. Σίγουρα θέλετε να αδειάσετε ό,τι υπάρχει πάνω στο γραφείο σας στο πάτωμα, αλλά στο σινεμά πάντα παραλείπουν το πόσο βαρετό είναι να τα μαζεύεις μετά.

5. Μην προσπαθείσετε να κάνετε εντύπωση χτυπώντας τον τοίχο με το χέρι σας, δεν θα σπάσει. Ο τοίχος.

Για τις γυναίκες:
1. Να έχετε πάντα σκυμμένο το κεφάλι.

2. Να έχετε φροντίσει τα νύχια σας να είναι κομμένα γιατί ο κακόμοιρος ο σύντροφος κινδυνεύει από αυτά.

3. Να μην είστε θυμωμένη, αλλά θλιμμένη.

4.Μην χαστουκίζετε, μην βρίζετε. Δεν ξέρετε τι μπορεί να γίνει αν τσαντίσετε πολύ τον σύντροφό σας (εντάξει, το ενδεχόμενο να μεταμορφωθεί σε κανένα μεγάλο πράσινο τέρας είναι μάλλον απίθανο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...). Στην περίπτωση που τον χαστουκίσετε και σας ανταποδώσει το χαστούκι, φύγετε, είναι γκέι.

5. Και ο σημαντικότερος όλων: Βάλτε τα κλάμματα. Αυτό περιμένει κι ο άλλος έτσι κι αλλιώς. Να θυμάστε: Καυγάς χωρίς κλάμμα, φαγητό χωρίς αλάτι.

Αυτά για σήμερα, ελπίζουμε να πάρετε στα σοβαρά τις συμβουλές μας.

1 σχόλιο: