NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ζώδια: Υδροχόος (20/1 - 19/2 2012)

του Ψηλόκαρδου Ντενεκέ





Αγαπητοί Υδροχόοι...

Δεν χρειάζεται καμία τρομερή παρατήρηση των άστρων για συμπεράνει κανείς πόσο σκατόψυχοι μαλάκες είστε.

Ειλικρινά, αναρωτιέμαι τι έχετε στο κεφάλι σας --όλο παπαριές είστε. Νομίζετε πως όλοι ενδιαφέρονται για τις ασυναρτησίες που τους λέτε, αλλά είστε τόσο τυφλωμένοι από την τέλεια εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας, που δεν έχετε πάρει ακόμα χαμπάρι, πως, όποτε μιλάτε, τα σαγόνια των (ελάχιστων) ακροατών σας κινδυνεύουν να ξεριζωθούν από τα χασμουρητά.

Αν περιμένει κανείς να του μεταφέρετε κάποια πληροφορία την έκατσε τη βάρκα, καθώς σίγουρα θα την έχετε αλλάξει εντελώς (την πληροφορία, όχι τη βάρκα) και θα του πείτε κάποια αηδία που δεν θα έχει καμία απολύτως επαφή με την πραγματικότητα. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν δηλαδή...

Είστε σκατοψωνάρες, αλλά είστε και απερίγραπτα γκαντέμηδες. Καταρχάς, αν και δεν μπορείτε να το συνειδητοποιήσετε με καμία δύναμη, είστε κακάσχημοι, καμπούρηδες, μυρίζετε σαν λιωμένη βρομούσα και όσο και να προσπαθήσετε, δεν θα καταφέρετε ποτέ να ξεπεράσετε την συνήθεια να σκαλίζετε τη μύτη σας και να κάνετε μπαλάκια με τη μύξα σας --πράγμα που συμβαίνει λόγω της αμηχανίας σας όταν συζητάτε με ένα άτομο του άλλου φύλου. Γι' αυτό και δεν πρόκειται να σταυρώσετε ποτέ γκόμενα/-ο, εκτός κι αν είναι κι εκείνη/-ος υδροχόος, οπότε θα κάνει τα ίδια --πωπω, φανταστείτε συζήτηση ενός ζευγαριού υδροχόων ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...

Όσο για τον μήνα που έρχεται, να προσέχεις καλά, αγαπητέ μου υδροχόε, τις φιλίες σου. Το γεγονός ότι η ημέρα των γενεθλίων σου πλησιάζει, κάνει τις μασχάλες σου να μυρίζουν τρεις φορές χειρότερα και τα μονίμως λαδωμένα μαλλιά σου να αρχίζουν να στάζουν. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως ακόμα και ο πιο κοντινός σου φίλος (τι κορόιδο παίζει να είναι αυτό;!;) δεν θα έχει την παραμικρή όρεξη να σε κάνει παρέα και, πίστεψέ με, φίλε υδροχόε (χαχαχα τι αστείος που είμαι) τα μπάνια δεν θα σε σώσουν. Είπαμε, είσαι γκαντέμης, πώς να το κάνουμε, δεν σου φταίω εγώ...

Γενικότερα, αφήστε το, εσείς οι υδροχόοι την έχετε πουτσίσει αυτόν τον μήνα...

Συμβουλή της Πλατείας: Προσοχή στις μπανανόφλουδες στα πεζοδρόμια....

4 σχόλια:

  1. 1. έχεις μπει ποτέ από απορία και μόνο να διαβάσεις τα ζώδια? όχι από όσο ξέρω οπότε νομίζω πως εέισαι αρκετά υπερβολικός..
    2. ο κόσμος επίσης είναι πολύ μεγάλος για να μην έχουν αρκετοί άνθρωποι τον ίδιο τρόπο σκέψης.. κάπου πρέπει να το βασίσουν και αυτό είναι τα ζώδια..
    3. δεν έχεις ψάξεις καθόλου το θέμα για να μπορείς να το απορίπτεις (όχι πως εγώ το έχω κάνει αλλά δεν είμαι απόλυτη-όπως πρέπει να κάνουμε κατά τα λεγόμενά σου). άρα το να το απορίπτεις είναι κάτι πολύ απλό και εύκολο!

    * ξέρω πως εμπνεύστηκες από μένα, και αν όντως πιστεύεις αυτά που λες, τοτέ γιατί κάνουμε παρέα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα, παραδέξου το, θίχτηκες επειδή είσαι υδροχόος...


    [δεν εμπνεύστηκα από σένα (όντως)]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι δεν θίχτηκα.. δεν με ενδιαφέρει η γνώμη κανενός από τη στιγμή που έχω κάποια πιστεύω.. απλώς εκνευρίστηκα με την λογική και πρέπει να παραδεχτείς πως κάποια σχόλια ήταν σωστά.

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή