NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Έιτς Άι Βι


του Ψηλόκαρδου Ντενεκέ










Ε ήρθε και η σημερινή ημέρα λοιπόν, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

Επειδή όμως δεν αποκτάς AIDS από τη μια στιγμή στην άλλη, καλό θα είναι όλοι να είμαστε συνειδιτοποιημένοι σχετικά με τους κινδύνους να προσβληθούμε από τον ιό Έιτς Άι Βι (Χιούμαν Ιμιουνοντεφισίενσι Βάιρους) -- αυτόν που τελικά οδηγεί στο AIDS.

 Έιτς Άι Βι μπορεί κανείς να κολλήσει αν το αίμα του αναμειχθεί με αίμα κάποιου οροθετικού (δηλαδή φορέα του ιού), από το μητρικό γάλα, από το σπέρμα, από τα προσπερματικά υγρά και από τα κολπικά υγρά.

Ευτυχώς δεν κολλάς από σάλια, μίξες, κάτουρα, σκατά, εμετούς και μείγματα των παραπάνω.

(ποτέ δεν ξέρεις όμως με τι άλλες ουσίες μπορεί να έχουν αναμειχθεί αυτά -- ειδικά όσον αφορά τα σάλια)

Παρόλα αυτά, υπάρχει πάντα και μία μικρουυυυυυυυυυυυλα σχεδόν ανύπαρκτη πιθανότητα να κολλήσει κανείς Έιτς Άι Βι ΚΑΙ από αυτές τις ουσίες. Όμως όσο μικρή και να είναι αυτή η πιθανότητα, παραμένει μια πιθανότηα. Συνεπώς, Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!!


Όπως καταλαβαίνετε, το θέμα είναι πολύ σοβαρό.

Τι να μπορείτε να κάνετε λοιπόν για να είστε ασφαλής;

Οι προφυλάξεις που θα πρέπει να πάρετε είναι εύκολες και απλές:

Πρώτον και κύριον, ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΣΕΞ.

Και δεύτερον, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο βρε αδερφέ, να μετακινήστε ΜΟΝΟ εντός της ειδικής ιατρικής κάψουλας (που κινείται με ηλιακή ενέργεια και όχι με πετρέλαιο βεβαίως βεβαίως), που δεν επιτρέπει σε τίποτα να μπει μέσα της, ούτε καν τον γεμάτο επικίνδυνα μικρόβια αέρα.

Η κάψουλα, για περεταίρω ασφάλεια, είναι μίας χρησεως, επομένως αν (και μόνο ΑΝ) χρειαστεί οπωσδήποτε να την ανοίξετε και μπει έστω και λίγος αέρας μέσα, αυτοκαταστρέφεται και εσείς αγοράζετε άλλη, αν βέβαια στο μεταξύ δεν έχετε προσβληθεί από κανένα μικρόβιο.

Στην περίπτωση που η αγορά της ειδικής αυτής κάψουλας δεν είναι εφικτή για κάποιον λόγο, τότε μία επίσης αρκετά αποτελεσματική σωματική προστασία είναι αυτή:


Υ.Γ.: Το όνομα του ιού, Έιτς Άι Βι μου φέρνει διαρκώς στο μυαλό τον Άι Βασίλη, αν και απ' όσο ξέρω δεν έχει άμεση σχέση μαζί του.
 Καλό μήνα, παρεμπιπτόντως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου