NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Σκατά στα μούτρα σας!!!

Της τελευταίες μέρες έχω διαβάσει τόσα πολλά εξοργιστικά πράγματα που είμαι έτοιμος να εκραγώ. Ξεκινάμε:

Ο δήμαρχος της πόλης μας Γιώργος Καμίνης, αποφάσισε να ξηλώσει τα παγκάκια από την πλατεία που βρίσκετε μπροστά απ' το Δημαρχείο, ώστε να μην πηγαίνουν εκεί άστεγοι, καταστρέφοντας το χριστουγεννιάτικο, εορταστικό κλίμα. Καλύτερα να ξηλώσουμε ολόκληρο το δημαρχείο ώστε να μην μπορούν να πηγαίνουν εκεί τα κτήνη που μας κυβερνάνε λέει ο "πιτσιρίκος". Προτιμάω το δεύτερο.
Δείτε πως τους απάντησε μία κοπέλα:


                               

Έπειτα, είδα στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" ότι το Υπουργείο Εξωτερικών έβγαλε στη δημοσιότητα χάρτες οι οποίοι δεν περιελάμβαναν το Καστελόριζο στην ελληνική επικράτεια! Βέβαια, μπορεί τους ξέφυγε το Καστελόριζο, δεν τους ξέφυγε όμως ΚΑΜΙΑ ολλανδική και γαλλική αποικία.

Διάβασα ακόμα, πως η κυβέρνηση του ΠαΣοΚ "φούσκωσε" τα ελλείματα των δύο τελευταίων χρονιων πριν μπούμε στο μνημόνιο (2008,2009) ως εξής: "Φόρτωσαν" ανεξόφλητα χρέη των νοσοκομείων για την πενταετία 2005-2009, μόνο στη διετία 2008-2009. Θεώρησαν δηλαδή στον προυπολογισμό ως σύνηθες και φυσιολογικό, να πληρώσουμε σε δύο χρόνια αυτά που έπρεπε να πληρώσουμε σε πέντε. Έτσι, όσον αφορά τα νοσοκομεία, πληρώσαμε 2,5 φορές περισσότερα αυτά τα δύο χρόνια απ' ότι πληρώνουμε φυσιολογικά. Καταλάβατε;

Και να μην καταλάβατε δεν πειράζει αφού ακόμα πιο εξοργιστική μία πληροφορία που είδα το πρωί στον Παπαδάκη, ενώ έτρωγα, και παραλίγο να ξεράσω. Έλεγε, πως το 81,7% της 6ης δόσης θα πάει στους δανειστές μας και μόνο το 18,3% σ΄εμάς. Δηλαδή μας δανείζουν 8δις για να τους επιστρέψουμε πίσω τα 6,5!!

Τέλος, είναι ένα εξοργιστικό (πρωτότυπο) βίντεο με κάτι δηλώσεις του Πάγκαλου. Στο 2.54 λέει για τους αγανακτισμένους: sont des communistes, sont des fascistes et est sont des con. Δηλαδή: είναι κουμουνιστές, είναι φασίστες και είναι και μαλάκες.



Μόνο στο τρίτο έχει δίκιο. Μαλάκες είναι που δεν μπήκαν στη Βουλή να σε σκοτώσουν χοντρέλα.

Clown.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου