NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Έρπητας Ζωστήρας

του Έρπητα Ζωστήρα










Έχω Έρπητα Ζωστήρα. Πλέον είμαι σίγουρος. Μου το επιβεβαίωσε και η κτηνίατρός μου.

Η προέλευση της ονομασίας του Έρπητα Ζωστήρα είναι πολύ απλή:
Η λέξη "έρπητας" βγαίνει από το αγγλικό γράμμα R (ερ), το ελληνικό Π (πι) και το άρθρο 'τα', ενώ η λέξη "ζωστήρας" αποτελεί άθροισμα της τέταρτης συλλαβής της λέξης 'μαλακίζομαι', γραμμένης ανορθόγραφα, της δεύτερης συλλαβής της λέξης 'ζωστήρας' και της πρώτης αλλά και ταυτοχρόνως τελευταίας συλλαβής του ονόματος του θεού Ρα των αρχαίων Αιγυπτίων.

Αλλά τι είναι ο Έρπητας Ζωστήρας τέλος πάντων;
Είναι μία θανατηφόρα (αλλά ευτυχώς όχι επικίνδυνη) επιδημία που ξέσπασε πριν από λίγους μήνες και εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς. Είναι κάτι το οποίο μας πανικοβάλλει, αλλά ευτυχώς δεν μας ανησυχεί.

Πώς εμφανίστηκε;
Στην αρχαία Ελλάδα, κάποια μέρα η θεά Ήρα έπιασε τον Δία να την κερατώνει με μία αγελάδα. Κατάλαβε ότι ο Δίας προτιμούσε την αγελάδα από την ίδια διότι είχε πολύ μεγάλα βυζιά και από τον θυμό της τον πέταξε από τον Όλυμπο, με αποτέλεσμα ο Δίας να σπάσει το πόδι του. Έπειτα, τσαντίστηκε κι αυτός και, για να εκτονωθεί, έριξε μία τρομερή κατάρα σε όλες τις γυναίκες που έχουν μεγάλα βυζιά.
Μόνο που εκείνη τη στιγμή έτυχε να παρατηρείται μία διαγαλαξιακή διαταραχή στο φάσμα του χωροχρόνου, με αποτέλεσμα η κατάρα να εξοστρακιστεί προς το μέλλον.
Πρώτος άνθρωπος που χτυπήθηκε από την κατάρα ήταν η 89χρονη Ανθούλα Παπαπαπαγιαννογιωργονικοεκτωροτρυφωνοπούλου τον Ιούλιο του 2011.

Ποια είναι τα συμπτώματα;
Η Ανθούλα άρχισε να βγάζει σπυριά, και να βγάζει σπυριά, και να βγάζει σπυριά, και να βγάααααζει σπυυυριάααααααα........  ώσπου τελικά μεταμορφώθηκε σε ένα τεράστιο κινούμενο σπυρί.
Η απόδειξη ότι επρόκειτο για την κατάρα του Δία έγινε ορατή από όλους όταν ο Έρπητας Ζωστήρας έφτασε στο τελικό του στάδιο: το σπυρί άρχισε να φουσκώνει ακόμα περισσότερο, ώσπου μεταλλάχθηκε σε ένα γιγάντιο βυζί.
Όποια γυναίκα ήρθε σε επαφή με την Ανθούλα από τον Ιούλιο και μετά, κόλλισε κι αυτή Έρπητα Ζωστήρα, φούσκωσε και μεταμορφώθηκε σε βυζί.
Η κατάρα έγινε αρρώστια, η αρρώστια επιδημία, η επιδημία πανδημία και η πανδημία κατάρα.
Μέχρι τώρα, οι μισές γυναίκες της Ελλάδας (και το 1/3 των γυναικών ολόκληρου του πλανήτη) έχουν μεταμορφωθεί σε βυζιά και τον τελευταίο μήνα παρατηρείται πως η αρρώστια αρχίζει να μαστίζει και τον αντρικό πληθυσμό, γιατί οι γυναίκες άρχισαν να ντύνονται πιο κομψά.

(ένας επιστήμονας, που όλοι νόμιζαν ότι ήταν τρελός, αλλά ο ίδιος το ήξερε, είχε προβλέψει ήδη από το 1972 τα αποτελέσματα της ασθένειας -φυσικά κανείς δεν τον πήρε στα σοβαρά) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου