NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ολυμπιακός - Παναθηναικός: 13-2

του Clown

Το περασμένο Σάββατο, ο Ολυμπιακός "υποδεχόταν" τον Παναθηναικό στο γήπεδο Καραισκάκη. Αν νικούσε ο Ολυμπιακός θα πέρναγε πρώτος ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ο ΠΑΟ θα παρέμενε μόνος στην κορυφή.


Το παιχνίδι φέτος διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, μιας και οι οπαδοί του ΟΣΦΠ είπαν να είναι επειικής με τους παίκτες του ΠΑΟ και να πετάξουν στο γήπεδο μόνο φωτοβολίδες, καπνογόνα και καφέδες. Σε περίπτωση που νικούσαν οι "πράσινοι", θα βλέπαμε να εξφενδονίζονται πέτρες, αμάξια, καπότες και μαχαίρια, ενώ μερικοί, για να νικήσει η ομάδα τους, θα έπεφταν ακόμα και οι ίδιοι στο γήπεδο.

Μάλιστα, ο Μαρινάκης είχε συνεννοηθεί με τη NASA να πέσει ένας κομήτης γύρω στο 85' αν το σκορ ήταν υπέρ του ΠΑΟ. Ευτυχώς, κάπου εκεί βρέθηκε ο Γιάχος (διαιτητής) ώστε να σώσει το Καραισκάκης από την ολική καταστροφή.



Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Παναθηναικός ξεκίνησε καλύτερα και μέχρι το 25' είχε ένα γκολ και ένα δοκάρι. Έπειτα όμως, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο παιχνίδι και αδικήθηκε από το τελικό 1-1 μιας και το δίκαιο σκορ είναι το 13-2. Στην "απόδραση" του Παναθηναικού βοήθησε πάρα πολύ ο γκολκίπερ του, ο 17χρονος Καπίνο.

Είναι αλβανικής καταγωγής και επειδή οι Ολυμπιακοί είναι ρατσιστές, κάθε φορά που έβγαιναν μόνοι τους με τον Καπίνο, αντί να βάλουν γκολ, την έριχναν πάνω του για να τον σακατέψουν.

Σε μία κίνηση "ματ" ο Βαλβέρδε γύρω στο 65' αντικατέστησε έναν μέσο με εναν επιθετικό (δε θυμάμαι ποιούς) αφήνοντας τον έλεγχο του κέντρου στο Γιάχο. Ο καράφλας τα πήγε τέλεια και βοήθησε τον Ολυμπιακό να μη δεχθεί άλλα goal και την Ελλάδα να μη δεχθεί τον κομήτη που λέγαμε παραπάνω.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Καραγκούνη μετά το παιχνίδι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου