NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Αποδοκίμασαν (και) τον Καμίνη!

του Clown

Ο δήμαρχός μας είχε καλέσει τα παιδιά της Αθήνας να στολίσουν και να ανάψουν το δέντρο στο Σύνταγμα. Φυσικά, έχει μάθει από το 2008, και δεν το στόλισε πρίν τις 6 Δεκέμβρη, αφού ήξερε πως θα ξανακαιγόταν. Στη γιορτή που ετοίμασε η δημαρχία, δεν πρέπει να παρευρέθηκαν ούτε 100, από τα τουλάχιστον 1.000.000 παιδιά της Αθήνας. Δηλαδή 1/10.000 ή 0,01%. FAIL!!!

Ακόμα πιο φέιλ είναι το ότι ενώ αυτός μέτραγε αντίστροφα για τη μεγάλη στιγμή, από κάτω υπήρχαν μόνο γιουχαρίσματα, και στο τέλος λέει και: "Ευχάριστώ πολύ και καλές γιορτές". Παπαγαλίζει αυτά που του έχουν ετοιμάσει και δεν μπορεί να αλλάξει το λόγο του για να ανταποκριθεί στην περίσταση. Όταν έχεις 50 άτομα να σε βρίζουν, δεν τους λες "ευχαριστώ πολύ", αλλά προβληματίζεσαι για ποιό λόγο το κάνουν και έπειτα πράττεις ανάλογα.

Ήθελα, να πάει κάποιος και να του πει: "¨Χθες γαμούσα τη γυναίκα σου όλη νύχτα. Πολύ μουνάρα είναι." Και να απαντήσει αυτός: "Ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για τη μουνάρα μου."

Τέλος, αν προσέξετε, εκεί που κάνει την αντίστροφη μέτρηση, μετράει 5 δευτερόλεπτα, ενώ στην πραγματικότητα, αν δείτε το χρόνο του βίντεο, είναι 10!



Υ.Γ.: Εκεί που λέει: "και καλές γιορτές" εννοεί τις γιορτές που θα κάνουμε όταν τους διώξουμε. Θα γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα και τα Χουντοκοιμητήρια μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου