NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ζώδια: Ιχθείς (19/2 - 20/3/2012)

του Ψηλόκαρδου Ντενεκέ





Αγαπητοί Ιχθείς,

Για σας αυτόν τον μήνα τα άστρα μας φανέρωσαν σαφέστατες και σίγουρα χρήσιμες πληροφορίες!

Όσον αφορά τα οικονομικά σας, θα είναι ένας δύσκολος μήνας, αλλά θα σας δώσει ελπίδα το γεγονός ότι μία Τετάρτη το πρωί, θα βρείτε στο δρόμο (από τη δεξιά πλευρά) 1€!

Όσον αφορά τα ερωτικά σας, θα... έχετε συνεχώς λόξιγγα!

Να είστε σίγουροι πως σας σκέφτεται συνέχεια. Ναι, εκείνη/ος που θα κάθεται και θα σας κοιτάζει όλη την ώρα μία Παρασκευή βράδυ σε ένα μπαρ στο κέντρο. Μάλιστα, θα κάθεται 4 τραπέζια πίσω από σας. Επίσης, το όνομά της/του θα ξεκινάει από Ε (προσοχή λοιπόν σε Ελένες, Έκτορες, Ειρήνες, Ευτύχηδες κ.ο.κ.), θα έχει μία ελιά στο πίσω μέρος του λαιμού, θα είναι Υδροχόος και την συγκεκριμένη ημέρα θα φοράει σίγουρα σκούρα μπλε ρούχα.

Να προσέχετε λοιπόν, γιατί αναμφισβήτητα θα ψάξει να σας βρει και, αν τα καταφέρει, θα σας την πέσει σε μία στάση λεωφορείου, η οποία θα είναι γεμάτη με ταγκιές και ζωγραφισμένες πούτσες, 3 λεπτά ακριβώς πριν από την άφιξη του λεωφορείου.

Και μόλις πραγματοποιηθούν οι προβλέψεις μας και εντυπωσιαστείτε με το πόσο ακριβείς ήταν, διαδόστε το, να μας διαβάζουν κι άλλοι άνθρωποι, όχι τίποτα άλλο, να μπορεί ο κόσμος να πληροφορείται σωστά.

Συμβουλή της Πλατείας: Μην ψαρώνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου