NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Πάμε παρέλαση;


του Clown

Απ' ότι φαίνεται, δύσκολο. Στη φετινή παρέλαση στο Σύνταγμα, θα χρησιμοποιηθούν σχεδόν όλες οι αστυνομικές δυνάμεις της Αθήνας για να προστατέψουν τους "επίσημους". Αυτό βέβαια είναι λίγο παράλογο. Έχουμε μία κυβέρνηση που πρώτα τρώει τα λεφτά μας και έπειτα ζητάει να τα πληρώσουμε εμείς. Αρνούμαστε να το κάνουμε και πάμε να διαμαρτυρυθούμε. Εκεί όμως, βρίσκουμε απέναντί μας κάποιους τους οποίους πληρώνουμε για να φυλάνε αυτούς που μας κλέβουν! Αν μάλιστα δε συμμορφωθούμε, τρώμε και ξύλο. Πληρωμένο μάλιστα.

Οι "επίσημοι", στηρίζοντας τη Δημοκρατία, θα τοποθετήσουν όλο αυτό το στρατό για να τους φυλά. Είναι εξαιρετικά φασιστικό -σύμφωνα με τα λεγόμενά τους- να απαγορεύεις σε κάποιον να δει την παρέλαση, όπως είχε γίνει την 28η Οκτωβρίου. Επομένως, η λύση σε αυτό, είναι να απαγορεύψεις σε όλους τους υπόλοιπους -εκτός από σένα- να τη δουν. Έτσι, διατηρείτε η Δημοκρατία.

Υπάρχει και η πιθανότητα, οι μαθητές να μουτζώσουν, να βρίσουν ή και να πλακώσουν τους κυβερνώντες. Τότε, την 28η Οκτωβρίου του 2012, η παρέλαση θα γίνει κανονικά, μαζί με τους "επισήμους", αλλά κάθε μαθητής θα ακολουθείται από έναν "άνδρα" των ΜΑΤ, ο οποίος θα του ρίχνει χημικά και ξύλο σε περίπτωση που ξανακάνει κάτι τέτοιο.

Τέλος, υπάρχουν φήμες -κατά πάσα πιθανότητα αληθινές-, που λένε ότι την Κυριακή θα βρίσκονται σε ταράτσες γύρω από το Σύνταγμα ελεύθεροι σκοπευτές -ή τουλάχιστον ένοπλοι παρατηρητές. Που να φανταζόμασταν πριν 2 χρόνια που ήρθε το Δ.Ν.Τ., ότι θα φτάναμε σε τέτοιο επίπεδο χούντας. Για την ακρίβεια, μάλλον έχυμε ξεπεράσει εκείνο της επίσημης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου