NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Δίλεπτο σποτάκι σχετικά με την εκπαίδευση: "It considers me."

Μετά τις τρεις ταινίες μικρού μήκους που προβλήθηκαν στη φετινή Π.Α.Π.Ε. και, έπειτα, δημοσιεύσαμε κι εμείς, σας δείχνουμε ένα μικρό σποτάκι 2' σχετικά με την εκπαίδευση, που κέρδισε το αντίστοιχο βραβείο. Η ιδέα και η εκτέλεση ανήκει στα παιδιά από την 4η Κοινότητα Ανιχνευτών Λάρισας.



[Επί τη ευκαιρία -το "τη" με υπογεγραμμένη νομίζω-, θέλω να πω ότι αν ποτέ κανείς φτιάξει ταινία-βιντεάκι-τριλογία μπορεί να μας το στείλει για να το δημοσιεύσουμε και να το δουν οι δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες μας ανά τον κόσμο. Δεν πρέπει να χάσετε αυτή την ευκαιρία --το "τη" χωρίς υπογεγραμμένη, αλλά με "ν". (Βασικά, την τελευταία πρόταση την είπα μόνο και μόνο για να πω αυτή τη βλακεία με το "την". Και επίσης, αυτήν την παρένθεση την έγραψα μόνο και μόνο για να σας δείξω τις φοβερές μου γνώσεις στα μαθηματικά: Όταν έχουμε παρένθεση μέσα σε παρένθεση, η πρώτη γίνεται αγκύλη!)]

Τέλος, ελπίζω να είδατε ότι στο δεξί μενού, κάτω από τη στήλη με τις ταινίες -που επί τη ευκαρία (χεχεχε) ανανεώνεται κάθε Πέμπτη, έχει μπει μία ψηφοφορία. Μπορείτε -και πρέπει- να ψηφίσετε και μην ξεχνάτε: η αποχή είναι υπέρ του πρώτου κόμματος.

6 σχόλια: