NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Το πάντα που ήθελε τα πάντα. Πάντα.


του Ψηλόκαρδου Ντενεκέ






Αυτή είναι η ιστορία ενός πάντα που πάντα ήθελε να κάνει τα πάντα.


Όμως σκέφτηκε ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να τα καταφέρει, οπότε αποφάσισε ότι θέλει να ζήσει για πάντα ώστε να κάνει τα πάντα.

Για να το βοηθήσει, κάποιος του πρότεινε να πάει στη χώρα του Ποτέ-Ποτέ, όπου ζει ο Πήτερ Παν(τα), ο οποίος μένει για πάντα παιδί, οπότε ζει για πάντα. Μα το πάντα αρνήθηκε προφανώς να πάει σε μια χώρα που λέγεται «χώρα του Ποτέ-Ποτέ». Έτσι, συνέχισε την προσπάθεια να ζήσει για πάντα ώστε να κάνει τα πάντα.


Κάποια στιγμή διάβασε σε ένα Μίκυ Πάντα (ο Μίκυ Μάους των πάντα) μια ιστορία με τον Σκρουτζ Μακ Πάντα (ο Σκρουτζ Μακ Ντακ των πάντα) και πρόσεξε το όνομα του υπηρέτη του Σκρουτζ, που τον λένε Παντάξιο. Σκέφτηκε λοιπόν ότι Παντάξιος σήμαινε πάντα άξιος και ζήλεψε και αποφάσισε ότι θέλει να είναι κι αυτό πάντα άξιο. Έτσι, έσβησε από τη λίστα με τα πάντα που ήθελε να κάνει όσα πράγματα δεν θα τον έκαναν άξιο. Και από τότε πάντα προσπαθούσε να ζήσει για πάντα, ώστε να  κάνει τα πάντα και να είναι πάντα άξιο.

Στην πορεία έμαθε για τον Θεό των πάντα, ο οποίος ήταν πανταχού παρών. Ε, τι να κάνει το κακόμοιρο το πάντα, ζήλεψε και αποφάσισε ότι θέλει να γίνει κι αυτό πανταχού παρόν. Έτσι, από τότε πάντα προσπαθούσε να ζήσει για πάντα, ώστε να κάνει τα πάντα, να είναι πάντα άξιο και πανταχού παρόν.

Δυστυχώς όμως μόνο ο Θεός των πάντα μπορούσε να είναι πανταχού παρών και μόλις έμαθε (αφού ήταν πανταχού παρών) ότι το μικρό πάντα ήθελε πάντα να γίνει κι αυτό πανταχού παρόν (πέρα από το να ζήσει για πάντα, ώστε να κάνει τα πάντα και να είναι πάντα άξιο), ζήλεψε και τσαντίστηκε τόσο που σκότωσε το μικρό πάντα. Έτσι, η προσπάθεια του πάντα να ζήσει για πάντα, ώστε να κάνει τα πάντα, να είναι πάντα άξιο και πανταχού παρόν έληξε για πάντα.

SAVE PANDAS.


1 σχόλιο: