NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

''Η ώρα μας!!''




του Κάπα Άλφα

Το Σάββατο είδα  το παιχνίδι της εθνικής. Παίξαμε απλά τέλεια σε όλους τους τομείς .Άμυνα,άμυνα και άμυνα,για όποιον δεν κατάλαβε. Εκεί είναι καλή η εθνική, έτσι πρέπει να παίζουμε. Με Τσεχία και με Πολωνία, όλοι λέγανε -όπως και εγώ- πως  θα τους ''χτυπήσουμε''. Αυτό ήταν το λάθος μας, το διορθώσαμε και πήραμε τη νίκη απέναντι σε ένα λαό πολύ μεγαλύτερο από το δικό μας και με παίκτες πιο γνωστούς  και πιο ακριβούς από τους δικούς μας.

Εδώ θέλω να σταθούμε όλοι! Η εθνική μας είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει κανένα σταρ βεληνεκούς π.χ. Ρονάλντο, Αρσάβιν, Τόρρες, Πίρλο κ.λπ. Αυτό τη κάνει διαφορετική. Η ομαδικότητα που βγάζει περνάει πολλά μηνύματα στην  κοινωνία μας. Η εθνική έχει χαρακτήρα ευρωπαϊκό και δεν έχει επηρεαστεί από το χάλι της κοινωνίας μας. Άν είχε επηρεαστεί τότε θα βλέπαμε το euro απο το καναπέ και θα ήμασταν στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης της Fifa!!

Επίσης, αν λειτουργήσουμε όλοι μας έτσι, δηλαδή με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και όχι το ατομικό, θα αλλάξουμε την κοινωνία μας. Ο καθένας να κοιτάει το εαυτό του και να μη ψάχνουμε πια την ευτυχία σα μια βελόνα στα άχυρα .Η ευτυχία να κυριαρχεί στη ζωή μας κάθε μέρα. Εμένα κάποιες στιγμές ευτυχίας λοιπόν μου της χαρίζει η εθνικάρα μας! Είμαστε στους 8 απέναντι στους Γερμανούς.

Τη νίκη μπορεί να μην την παίρνουμε καθημερινά από αυτούς αλλά γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι ο καθρέφτης του χρήματος και της δύναμης νομίζω ότι θα τους κερδίσουμε! Θα το χαρώ πολύ. Τόσο πολύ που δε περιγράφεται! Μια νίκη θα μεταφραστεί ως θρίαμβος απέναντι στους μονάρχες τις ''ΕΝΩΜΕΝΗΣ'' Ευρώπης! Πάμε ρε Ελλαδάρα!

1 σχόλιο: