NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ποιος είναι ο σοβαρός;

του Clown

Πριν από λίγες μέρες, έπεσα τυχαία πάνω σε ένα βίντεο από μία συγκέντρωση φίλων ή και μελών της ΔΑΠ- της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας. Εκεί λοιπόν φώναζαν τα εξείς συνθήματα:



Να σας θυμίσω εδώ, ότι τα στελέχη της ΝΔ -που είναι η αντίστοιχη ΔΑΠ στη Βουλή- κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό και έλλειψη σοβαρότητας. Να σας θυμίσω επίσης, πως κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ ότι -και καλά- υποστηρίζει κάποιους, που τα κυριότερα συνθήματά τους είναι: "Το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά" και "Η αλληλεγγύη, το όπλο των λαών, πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών", συνθήματα που εκφράζουν ολόκληρες ιδεολογίες και στάσεις ζωής μέσα σε λίγες μόνο λέξεις.

Ποιος είναι ο σοβαρός λοιπόν; Και πως γίνεται να είσαι τόσο ασόβαρος για να κατηγορείς για έλλειψη σοβαρότητας κάποιον που υποστηρίζει, όπως εσύ λες, κάποιους άλλους, πολύ πιο σοβαρούς από εσένα; Και πως γίνεται να ζητάς από το λαό να σου εμπιστευθεί το μέλλον του; Και πως γίνεται κάποιοι να στο εμπιστεύονται

Υ.Γ.: Αν νομίζετε ότι στηρίζω το ΣΥ.ΡΙΖ.Α, δείτε αυτό. Αν πάλι νομίζετε ότι στηρίζω τους αναρχικούς, περιμένετε και σε λίγο καιρό θα γράψω και γι' αυτούς ;)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου