NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Clown's γουίκ: Άλλοι σώνονται κι άλλοι "σκοτώνονται".




του Clown


Αμήν Παναγία μου. Σωθήκαμε επιτέλους. Σχηματίστηκε κυβέρνηση την περασμένη εβδομάδα και, πλέον, η έξοδος από την κρίση θεωρείται βέβαιη. Προσωπικά, πιστεύω ότι η καλύτερη κίνηση ήταν η τοποθέτηση του κ. Ράπανου -προέδρου των τραπεζιτών- στη θέση του υπουργού Οικονομικών. Είδαμε πόσο καλά τα πήγε ο Παπαδήμος -που ήταν τραπεζίτης- και είπαμε να βάλουμε τον πρόεδρό τους στην πιο κρίσιμη θέση για να μας σώσει μια και καλή.

Άμα είχαμε βάλει και τον Μάκη Ψωμιάδη υπουργό αθλητισμού, τον Αλέξανδρο Πετρίδη υπουργό Πολιτισμού, τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο υπουργό παιδείας και κάποιον Τούρκο υπουργό Άμυνας, τα πράγματα θα ήταν κάπως καλύτερα. Αλλά μη τα θέλουμε και όλα δικά μας...

Πάνω όμως που φτιάχτηκε η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός οικονομικών αρχίσανε να τρέχουν στα νοσοκομεία. Αποκόλληση αμφιβληστροειδούς ο ένας και λιποθυμία ο άλλος. Πριν λίγα χρόνια, θυμάμαι, είχε λιποθυμήσει και ο παππούς μου, όμως ούτε έμεινε μία βδομάδα στο νοσοκομείο, ούτε ασχολούνταν μαζί του όλα τα κανάλια.

Παρ' όλ' αυτά, δε χρειάζεται να τους βρίζουμε, γιατί το σχέδιο των "ισχυρών αντρών της πατρίδας μας" είναι μεγαλοφυές και στόχος τους είναι να μείνουν όσο περισσότερο μπορούν στο νοσοκομείο, να εντοπίσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην υγεία "από μέσα", σαν απλοί πολίτες, και, τέλος, να τα διορθώσουν. Αυτό,  θα μπορούσαν να το κάνουν και με άλλους, πιο "πιασάρικους", τρόπους, αλλά στόχος τους δεν ήταν η προβολή και η δημοσιότητα, μα η ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων.

Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς υπέφερε στα νοσοκομεία, τη θέση του στις καρδιές των Ελλήνων ανέλαβε να αναπληρώσει, με το goal που έβαλε, ο Γιώργος Σαμαράς. Μάλιστα, ταυτίστηκε τόσο πολύ με τον πρωθυπουργό, που στις δηλώσεις που έκανε με το πέρας του παιχνιδιού, δήλωσε πως για τα τρία απανωτά goal που δέχτηκε η εθνική μας φταίει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και ο Αλέξης Τσίπρας, οι οποίοι, προκειμένου να μην αναστηλωθεί το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων και στραφούν προς τα πατριωτικά κόμματα, πλήρωσαν τους διεθνείς ώστε να χάσουν και να σωθεί το κόμμα τους.

Τέλος, πρέπει να κάνουμε και μνεία και στο νέο μου blog που χθες έσπασα ρεκόρ αρνητικών προβολών, φτάνοντας τις 9. Μην μπει κανείς, στόχος μου είναι -μια μέρα των ημερών- να φτάσω τις 0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου