NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Γιατί βρίζετε τους παίκτες μας; (νέο μέλος στην "Πλατεία")




του Κάπα Άλφα

Όλοι παρακολουθήσαμε φαντάζομαι τον αγώνα της εθνικής μας με τη Τσεχία. Όλοι βγάλαμε τα συμπεράσματά μας βρίζοντας και τελειώνοντας κάποιους παίκτες. Εγώ όμως θέλω να δώσω μια άλλη οπτική στην ήττα μας!

Λοιπόν, βρίζετε το Χαλκιά. ΓΙΑΤΙ; Το μόνο λάθος που έκανε ήταν να δεχτεί 2 γκολ. Ε και; Άλλοι τερματοφύλακες δέχονται  περισσότερα γκολ. Ο Χαλκιάς ήταν απλά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, μέχρι να αντικατασταθεί στο ημίωρο έχοντας δεχτεί 2 γκολ! Πολυ καλή επίδοση κατά τη γνώμη μου. Εγώ σε 30 λεπτά είχα δεχτεί 5-6 σε έναν αγώνα στό σχολείο. Άρα, απλά μπράβο του! Ηταν ήρωας!

Πάμε παρακάτω. Βρίζετε τον υπέρτατο καθαρόαιμο ελληνόπουλο το Xολέμπας; Εδώ καλά κάνετε!!Όπως όλοι ξέρουμε είναι Γερμανός... Εγώ έκανα έρευνα και κατέληξα στο συμπέρασμα πως είναι πράκτορας τους! Ο όμιλός τους διασταυρώνεται με το δικό μας. Άρα, οι Γερμανοί έχουν βάλει  τον παικταρά μας να μας αποκλείσει, επειδή φοβούνται μήπως παίξουν με εμάς! Είναι προδότης, τσιράκι της αδύναμης Γερμανίας!

Βρίζετε το Σάμαρα; Δέ φτάνει που κοτζάμ παίκτης της Σέλτικ που έχει κάνει μια φανταστική χρονιά στη Σκωτία, σκοράροντας 2 γκολ, έρχεται να παίξει με την Εθνική! Ντροπή ηλίθιοι! Μόνο και μόνο ο τρόπος που χάνει τη μπάλα είναι τουλάχιστον σουπερυπέρτατος! Εγω το στηρίζω! Παλεύει καθε στιγμή για νά βοηθήσει την Εθνική τρέχοντας ακατάπαυστα, παρ' όλο που ήταν ο παίκτης με τα λιγότερα χιλιόμετρα στον αγώνα.

Κλείνοντας, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κύριο Σάντος που διαβάζει τα άρθρα μου καθημερινώς! Μπράβο Φερνάντο,συνέχισε να στηρίζεις αυτούς τους παικτές-είδωλα-σταρ!Ξανακάλεσε και τον Χαριστέα, για να σε προσκυνήσω!

4 σχόλια: