NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

3η Κυριακή του Ιουνίου; Α, ναι!

του Αλέκου Παπ.

Σήμερα όπως όλοι γνωρίζουμε είναι μέρα εκλογών. Μήπως όμως, έχουμε ξεχάσει κάτι που είναι εξίσου σημαντικό(όχι γαι το μέλλον της χώρας, αλλά για εμάς τους ίδιους και κάποιον άλλο). Για θυμηθείτε. Τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, γιορτάζεται τίποτα; Επειδή πασχίζετε να θυμηθείτε, αλλά δεν μπορείτε, θα σας το αποκαλύφω εγώ!!! Σήμερα είναι η γιορτή του πατέρα!
 Εντάξει, οι μπαμπάδες πρέπει να παραδεχτουν ότι η γιορτή τους δεν έχει την ίδια απήχηση και ότι δεν είναι τόσο γνωστή όσο η γιορτή της μητέρας. Δεν αξίζουν, ωστόσο και αυτοί μια αγκαλιά; Κάντε κάτι με τους μπαμπάδες σας σήμερα δώστε τους χαρα και εκπλήξτε τους αφού ούτε αυτοί δε θυμούνται πότε γιορτάζουν. Ας ευχηθούμε, λοιπόν όλοι μαζί:
Υ.Γ. Ούτε εγώ δεν ήξερα ότι είναι σήμερα, μέχρι που είδα το link του SexySurfer στο τσατ.

4 σχόλια:

  1. κανεις δεν το θυμοταν.λογω εκλογων και νικης ελλαδας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, να σου πω την αλήθεια, εγώ ανώνυμε το θυμόμουν μέχρι την Παρασκευή και το ξέχασα το Σάββατο το βράδυ-πρωί και μεσημέρι το θύμόμουν και δε το θυμόμουν! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εννοώ, ότι μέχρι την Παρασκευή θυμόμουν ότι ήταν αυτή η γιορτή την Κυριακή, το πρωί του Σαββάτου (που πλησίαζε το γιούρο και οι εκλογές) το θυμόμουν ελάχιστα και το βράδυ το ξέχασα τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή