NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Πόσο αστείο μπορεί να είναι ένα video;



Δείτε τον τύπο στο 0:30. Είναι, κατα τη γνώμη μου, όσο πιο Θεός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος. Έχει ξεπεράσει τα όρια του ανθρώπου και βρίσκεται στο ενδιάμεσο μεταξύ φυσικού και μεταφυσικού. Είναι ο ορισμός του Θεού!!! Προσέξτε:

Το κούρεμά του είναι το ιδανικό για να σου τραβήξει την προσοχή και να σε κάνει να γελάσεις ελαφρά.

Έπειτα, φοράει και μπλούζα του Ολυμπιακού που σε συνδυασμό με τα πανέμορφα μαλλιά του δημιουργούν ένα τέλειο σύνολο.

Το ενδιαφέρον όμως είναι από τη μέση και κάτω. Φορά ανοιχτόχρωμο τζιν και έχει βάλει την μπλούζα του Ολυμπιακού μέσα από αυτό. ΜΕΣΑ!!! Ποδοσφαιρική μπλούζα μέσα σε ανοιχτόχρμωμο τζιν! Γαμάτο.

Το έχει σηκώσει μάλιστα τόσο ψηλά που διαγράφεται ο πούτσος του και φαίνονται από κάτω ολόκληρα τα μποτάκια που φοράει, τα οποία μάλιστα έχουν και λίγο τακούνι, δηλαδή είναι σχετικά επίσημα.

Επίσημα, παπουδίστικα παππούτσια, νεανικό ανοιχτόχρωμο τζιν και μωρουδίστικη ποδοσφαιρική μπλούζα. ΘΕΟΣ!!! Και αν λάβουμε υπόψιν το κούρεμά του και τις κινήσεις που κάνει, πιστεύω πως τρολάρει μόνο επειδή υπάρχει.

Εν τω μεταξύ, στο 0:55 που τους ψεκάζει με σαμπάνια αυτός ο τύπος, οι άλλοι κάνουν λες και τους ψεκάζουν δακρυγόνα τα ΜΑΤ και καλύπτονται. Μετά ο Τσουκαλάς -ο γκριζομάλης- κάνει σα να αψηφά τα χημικά και να φωνάζει μες τη μούρη των μπάτσων "Να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή!".

Αν παρατηρήσετε προσεκτικά το video, υπάρχουν άπειρα αστεία (εκτός από το troll):

Στο 0:15, δείτε το τι λέει ο μαλιάς και την κίνηση που κάνει μετά

Μετά, ο Τσουκαλάς, αγκαλιάζει τους άλλους δύο λες και είναι ηλίθια γκομενίτσα και στήνεται για φωτογραφία.

Το πανό που κρατάνε αυτοί οι τύποι, γράφει κάτι με γραματοσειρά όπως αυτή που έχει στην εκκλησία.

Και τέλος, στο 1:24, ακούγεται ένας τύπος με εντελώς γκέικη φωνή να λέει κάτι τελείως άκυρο και οι υπόλοιποι τον αγνοούν παντελώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου