NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Δημόσια αυτοκτονία στο Σύνταγμα!!!

του Clown

Ένας 77χρονος αυτοκτόνησε σήμερα το πρωι στην πλατεία Συντάγματος μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών. Ο αυτόχειρας συνταξιούχος φαρμακοποιός έκλεβε και σπαταλούσε χρήματα όλη του τη ζωή και τώρα που ήρθε η στιγμή να πληρώσει όλα όσα είχε φάει, με την πρώτη δυσκολία, αυτοκτόνησε. Δεν πειράζει, τουλάχιστον θα έχουμε να τρέφουμε έναν άνθρωπο λιγότερο.

Αυτό που αναρωτιόμουν, είναι γιατί ο 77χρονος δεν πήγε πρώτα να σκοτώσει όλα αυτά τα καθάρματα που έκλεβαν τόσα χρόνια και τώρα ζητάν να μην πληρώσουν γιατί -και καλά- δεν έχουν -αφού τα φάγαν όλα σε ταξίδια, υπολογιστές και πανάκριβα αυτοκίνητα που να' χουν; Ας τους καθάριζε να βγαίναμε από την κρίση μια ώρα αρχίτερα. Ας καθάριζε και κανά μετανάστη να τελειώνουμε και μ' αυτούς. Που θα χωρέσουν όλοι στα στρατόπεδα; Ας καθάριζε και κανένα Έλληνα μετανάστη στην Γερμανία και την Αμερική, κρίμα είναι να μη βοηθήσουμε λίγο κι αυτές τις χώρες. 2.5 χρόνια τώρα μας σώζουν καθημερινά.

Υ.Γ.: Η τηλεόραση λέει για αυτοκτονία, το ΚΚΕ και οι άλλοι μας λένε για "πολιτική δολοφονία". Τίποτ' απ' αυτά κατα τη γνώμη μου. Ήταν απλά μια απέλπιδα προσπάθεια να μας κάνει να εξεγερθούμε και να βγούμε στο δρόμο. Εκτός κι αν θέλουμε να συνεχιστούν οι πάνω από 2 αυτοκτονίες την ημέρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου