NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ακόμα και ρομπότ αύριο στο Σύνταγμα.

του Clown

Απ' ότι ίσως ξέρετε, αύριο θα γίνει απεργία από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ. Στις 11.00 οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Κλαθμώνος απ' όπου θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή.


Η πορεία είναι στις 11.00 ώστε να μην αναγκαστούν να ξυπνήσουν πολύ νωρίς οι διαδηλωτές μιας και το προηγούμενο βράδυ έχει το τελευταίο επεισόδιο του έκτου κύκλου του grey's anatomy και θα κοιμηθούν αργά.


Η διαδήλωση θα τελειώσει περίπου στις 13.00 ώστε να μη χάσει κανείς την εκπομπή της Τατίανας στο star. Η κυβέρνηση έχει προνοήσει γι' αυτό και θα φέρει μερικούς κουκουλοφόρους κατά τις 12.30 ώστε να προκληθούν επεισόδια, να φύγει ο κόσμος και να πάει με την ησυχία του την Τατιάνα.


Στις 11.00 θα συγκεντρωθούν μαθητές και φοιτητές στα Προπύλαια (μην πάει κανείς στην Ακρόπολη) και θα πραγματοποιήσουν και αυτοί πορεία προς το Σύνταγμα. Όσοι τυχόν πάτε, θα δείτε πολύ κόσμο όπως εσείς κι εγώ αλλά θα δείτε και κάτι περίεργους τύπους με πράσινα ρούχα, κράνη αντί για μαλλιά, μάσκες αντί για πρόσωπο, επικαλαμίδες αντί για πόδια, γκλομπ για προέκταση του χεριού τους και ασπίδες για προέκταση του σώματός τους. Είναι κάπως έτσι:



Μπορεί κάποια στιγμή να τους καυλώσει και να αρχίσουν να σας χτυπάνε. Δεν είναι ανάγκη να τους πετάξετε πέτρες ή μπουκάλια, απλά μπορείτε να τους πατήσετε το "OFF" και τότε θα απενεργοποιηθούν. Είναι και κάτι άλλοι τύποι με μπλε στολές και άσπρα καπέλα (δεν εννοώ τα στρουμφάκια) οι οποίοι είναι πιο φλώροι και όταν αρχίσουν τα δύσκολα φεύγουνε και μένουν οι πράσινοι. Οι πράσινοι παίρνουν και πιο πολλά λεφτά αφού είναι του ΠαΣοΚ ενώ οι μπλε είναι της Νέας Δημοκρατίας.

Clown.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου