NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

15 Οκτωβρίου: Κάλεμα για μία παγκόσμια επανάσταση.

Ακούω πολλούς να προβληματίζονται για το αν το πρόβλημα μας είναι εθνικό ή ταξικό. Εθνικό,λένε, επειδή το μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα το έχει η χώρα μας άρα πρέπει να ανιτσταθούμε ως έθνος, και ταξικό επειδή το μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα το έχει η πρώιν εργατική τάξη (τώρα υπάλληλοι).

Οι πρώτοι μάλλον δε σκέφτονται τα παιδιά που δουλεύουν στη Σομαλία και στο Νεπάλ για 1 ευρώ τη μέρα, δε σκέφτονται την τεράστια έλλειψη Δημοκρατίας σε όλο τον πλανήτη, δε σκέφτονται τη φτώχεια που υπάρχει σε άλλες χώρες (Κίνα, Ινδία, Αφρικανικές χώρες κ.λπ) και δε σκέφτονται και την έλλειψη ανθρωπιάς και συναισθήματος που παρατηρείται στις "ανεπτυγμένες χώρες" (Φινλανδία, Γερμανία, Σουηδία).

Οι δεύτεροι, δε βλέπουν ότι πρόβλημα δεν έχουν μόνο οι εργάτες, αλλά και πάρα μα πάρα πολλοί μικροεπιχειρηματίες που είχαν ένα μικρό μαγαζί ή μία μικρή εταιρεία και τα συντηρούσαν μόνοι τους, χωρίς υπαλλήλους (για να μη λέτε πως ήτανε αφεντικά, άρα καλά να πάθουν). Ένας πολύ μεγάλος αριθμός από αυτούς έχει πτωχεύσει.

Υπάρχουν και κάποιοι τρίτοι, που πιστεύουν πως το πρόβλημα είναι παγκόσμιο. Υπάρχει το 99% του πληθυσμού που υπακούει το υπόλοιπο 1%, το οποίο με τη σειρά του παίρνει αποφάσεις εις βάρος των πολλών και εις όφελος του εαυτού του. Στις 15 Οκτωβρίου, αυτό το 99% καλείται να επαναστατήσει έναντι στους "ηγέτες" του και να απαιτήσει περισσότερη δημοκρατία, περισσότερη δικαιοσύνη, καλύτερο πλανήτη.

Ήρθε η ώρα να ενωθούν όλοι οι λαοί του κόσμου.




Y.Γ.: Ακούστε τη φάρσα της Ελληνοφρενειας στο αρχηγείο των ΜΑΤ:  http://www.ellinofreneia.net/sound.php?id=1094

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου