NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Τηλεφωνική φάρσα σε...χρυσαυγίτη!

[Τα γεγονότα που αναφέρονται είναι αληθινά.]


Ο χρόνος ενος φοιτητή είναι άπλετος.Πραγματικά.Πας στη σχολή,παρακολουθείς ένα εξάωρο και μετά,τι κάνεις το υπόλοιπο 24ώρο?Εξαντλείς τις καφετέριες,εξαντλείς το ίντερνετ,εξαντλείς τα τσιγάρα,εξαντλείς τις ρετσίνες,εξαντλείς τα ανέκδοτα,εξαντλείς τα ηλίθια video στο Youtube.

Mία παρέα όμως απο τα Ιωάννινα ''ξεσκόνησε'' απο τα χρόνια του δημοτικού,έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης,το οποίο κάθε άτομο,σοβαρό και μή,έχει υποκύψει και παραπέσει στα δίκτυα της: οι τηλεφωνικές φάρσες.

Ανάμεσα στα πολλά θύματα-μέντινουμ,παλιούς συμμαθητές,γραφείο τελετών κτλ-υπήρξε και ένα ''ασυνήθιστο'' θύμα που συνήθως παίζει πάντα το ρόλο του bully.Ένας οπαδός της Χρυσής Αυγής.

Ενα παιδί απο τη παρέα έτυχε να είχε στο κινητό του τον αριθμό ενός χρυσαυγίτη γιατί ήτανε γνωστός γνωστού κτλ. και αμέσως, η παρέα άρπαξε την ευκαιρία.

Δυστυχώς,εγώ δεν παραυρέθηκα στη φάρσα-συζήτηση(κοιμόμουνα του καλού καιρού) αλλα ευχαριστώ πολύ την Ελένη που την αμέσως επόμενη μέρα μου τη αφηγήθηκε λεπτομερώς μέσα απο καρκαρίσματα αφού είχε διπλωθεί στα γέλια.

Η συζήτηση έχει ώς εξής:
Α= αυτός που κάνει τη φάρσα.
Χ= ο χρυσαυγίτης.

Α: Καλησπέρα σας. Τηλεφωνώ απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής,εκ μέρους του κ.Κασιδιάρη.

Χ: Ναι,ναι σας ακούω...(με ενθουσιασμό)

Α: Οργανώνουμε μια συγκέντρωση,θα βγούμε στη κεντρική πλατεία του τάδε μέρους και θα αρχίσουμε να βαράμε όποιο αλλοδαπό βρίσκουμε μπροστά μας,αλβανούς/πακιστανούς/μάυρους οποιο σκουπίδι βρούμε.Μπορείς να μας υποστηρίξεις και να φέρεις και άλλους,συμπατριώτη?

Χ: ΝΑΙ,είμαι μέσα εγώ και τα ξαδέρφια,δηλαδή 3 άτομα και μπορώ να σας φέρω αλλη μια δεκαριά άτομα.Θα φέρω τον Τάκη,Μάκη,Μεγάλο Αλέξανδρο,Τούλα,τον Νικο...

Α: Ναι,ναι,υπέροχα...........................................ΑΝΤΕ ΓΑΜ*** ΣΟΥ ΡΕ!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΠΑΛΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ....

X: Θα σε βρώ ρε!!!Θα σε βρώ ρε μ***κα,θα σε βρώ!!!




Και εκει έκλεισε η συζήτηση.Και εμείς φοβόμαστε για τη σωματική μας ακεραιότητα.

1 σχόλιο: