NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

''Ονειρο''




του Κάπα Άλφα

Τις τελευταίες μέρες όλη η γη παρακολουθεί με αγωνία την προσπάθεια σωτηρίας του Παναθηναικού μέσω της Παναθηναικής Συμμαχίας. Για όσους δε γνωρίζουν τι εστί "Παναθηναϊκή Συμμαχία", απλά είναι -για να το πω με ευγενικό τρόπο- απαράδεκτοι! Δε θα μπώ στο κόπο να σας εξηγήσω,να το βρείτε εσείς!

Λοιπόν, χθες πρώτη μέρα λειτουργίας της, συγκεντρώθηκε το αστρονομικό ποσό τον 1.500.500 (δε θυμάμαι ακριβώς) ευρώ. Ήμουν τόσο χαρούμενος που έκαμα όνειρα για έναν Παναθηναικό δυνατό και ανταγωνιστικό! Όπως λέει και το φιλαράκι μου ο Γιάννης( Αλαφούζος), να ξανακουστεί το σύνθημα ''Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός''. Φανταζόμουν μια ενδεκάδα σαν αυτή που είχα φτιάξει στο football manager με παίκτες οπώς ο Τουρέ και ο Αρσάβιν... Είπα στον ευατό μου να πάρω μια κόλλα χαρτί (κομπιουτεράκι πήρα,αλλά  θέλω να φαίνομαι γραφικός και παιδί παλιάς σχολής) και να αρχίσω τις πράξεις! Λέω λοιπόν: 1.500.500x30(μέρες του μήνα που θα διαρκέσει το εγχείρημα)=45.000.000 ευρώ!!! Οι τρελές φαντασιώσεις μου έμελε να κρατήσουν για λίγο...

Τήν επόμενη μέρα,τηλεφωνώ σέ ένα φιλαράκι που είχα στείλει κατάσκοπο στα γραφεία του Παναθηναικού ντυμένο καθαρίστρια και μου λέει: Κωστάκη τα μισά λεφτά τα έχει βάλει ο Αλαφούζος και η πάρεα του! Μένω  άναυδος και λέω "δεν πειράζει αύριο θα δείξει ο κόσμος την δύναμη του!!" Πρίν απο λίγο λοιπόν τα χρήματα ανέρχονταν στα 1.650.000 ευρώ.... Κάθισα και σκέφτηκα..μα γιατί; Γιατί τόσα λίγα; Το όνειρο τελιώνει για λίγες ώρες, μέχρι αύριο τέτοια ώρα που θα επισκεφτώ το site!

Η δύναμη της ομάδας είναι τεράστια! Πρέπει όλοι να βοήθησουν σε αυτό το εγχείρημα! Άμα πετύχει δε θα σωθεί μόνο ο Παναθηναικός αλλά και όλος ο ελληνικός αθλητισμός, αφού θα επικρατήσει διοίκηση με βάση τους οπαδούς σε όλες τις ομάδες! Κάτι που θα ενώσει τους φιλάφθους ,που δε θα περιμένουν πρίγκιπες και βασιλιάδες! Η τύχη θα είναι στα χέρια τους!

3 σχόλια: