NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Οι προφητείες των Mayas επιβεβαιώνονται!



του Clown

Προφητείες λένε ότι στις 21/12/2012 θα έρθει το τέλος του κόσμου. Οι προφητείες αυτές κοροϊδεύτηκαν, συκοφαντήθηκαν και γελοιοποιήθηκαν, αλλά, εν τέλει, θα αποδειχθούν αληθινές.

Όλα τα κομμάτια του παζλ πλέον έχουν συμπληρωθεί και οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή της Ελλάδας. Στις 16 Νοεμβρίου -σύμφωνα με τις δηλώσεις της κυβέρνησης- τελειώνουν τα χρήματα στα ταμεία της χώρας και, αν δεν πάρουμε τη δόση, "θα πεινάσει κόσμος". Τα μέτρα ψηφίστηκαν, η δόση όμως θα καθυστερήσει, οπότε δε θα έχουμε τα χρήματα όταν χρειαστεί και "θα πεινάσει κόσμος".

Τις πρώτες 4-5 μέρες θα τρώμε ότι έχει απομείνει στα σπίτια μας από τον προηγούμενο καιρό, αλλά κάποια στιγμή αυτά θα τελειώσουν. Από τις 21 Νοεμβρίου δηλαδή και μετά, δε θα τρώμε σχεδόν τίποτα και, μιας και ο ανθρώπινος οργανισμός αντέχει μέχρι και ένα μήνα τρώγοντας ελάχιστα κάθε μέρα, στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 θα πεθάνουμε όλοι από ασιτία.

Θα πεθάνουν λοιπόν όλοι οι Έλληνες και η Ελλάδα θα καταστραφεί. Η χώρα μας όμως, είναι στην ουσία όλος ο κόσμος αφού χωρίς αυτήν και τους αρχαίους ημών προγόνους, ακόμα θα ζούσαμε σε σπηλιές και θα παλεύαμε με αρκούδες.

8 σχόλια:

  1. 1) ειναι λανθασμενες οι πληροφοριες αφου δεν ειναι φυσικα εφικτο να πεθανουμε ΟΛΟΙ την ιδια μερα και επισης το ρολοι των μαγια ειχε προβλεψει την καταστροφη ΟΛΟΥ του κοσμου κ οχι μοναχα της ελλαδας και πιθανοτατα απο φυσικα αιτια διοτι τοτε μαλλον δεν ειχαν ιδεα τι παει ν πει πτωχευση.

    2) τι εννοεις λεγοντας πως αν δεν υπηρχε η ελλαδα θα ζουσαμε ακομα σε σπηλιες ? πιστευεις πραγματικα οτι ειμασταν ο μονος λαος π συνεβαλλε στην αναπτυξη αυτου του κοσμου? κατ εμε .. μεγα λαθος.. αναγνωριζω την αξια μας χωρις ν αρεσκομε σε ακροτητες :) ( φιλικα παντα κ οι 2 παρατηρησεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω κι εγώ μια απορία. Δεν κατάλαβα πώς συμπεράνατε ότι από τις 21 Νοεμβρίου δεν θα τρώμε τίποτα. Θεωρώ τη συγκεκριμένη δήλωση άκρως άστοχη, καθώς αποκλείεται σε μία εβδομάδα από τώρα (14 Νοέβρη) να μας έχουν τελειώσει όλα τα λεφτά ώστε να μην έχουμε να φάμε και μάλιστα να τελειώσουν τα λεφτά όλων ταυτόχρονα. Επίσης, (επειδή μας μιλάτε και για "μαθηματική ακρίβεια") έστω ότι τελειώνουν ταυτόχρονα όλα τα λεφτά, σίγουρα κάποιοι θα έχουν εξασφαλίσει περισσότερα τρόφιμα από άλλους άρα θα αντέξουν για παραπάνω από ένα μήνα μετά τις 21 Νοεμβρίου. Συνεπώς το παρόν άρθρο κατά τη γνώμη μου καταλήγει σε συμπεράσματα αφελή και αυθαίρετα. Για να απαντήσω, τέλος, στον αγαπητό "Ψηλόκαρδο", προσωπικά βρίσκω σαφή τον "τρολλικό" χαρακτήρα του σχολίου του "ανώνυμου", μιας και δεν συμπεριέλαβε τις προαναφερθείσες οξυδερκείς παρατηρήσεις, αλλά άλλες άστοχες (φυσικά και ήξεραν τι σημαίνει πτώχευση).

    Υ.Γ.: Και για να μην παρεξηγηθούμε, να θυμάστε ότι τα αρνητικά σχόλια γίνονται ώστε να βελτιωνόμαστε! Την επόμενη φορά θα τα πάτε καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ δεύτερε ανώνυμε, θα συμφωνήσω μαζί σου. Οι παρατηρήσεις του συνονόματού σου ήταν άστοχες και γι' αυτό συνειδητά δεν απάντησα καν. Τώρα, όσον αφορά τις δικές σου, ο ίδιος ο υπουργός οικονομικών έχει δηλώσει ότι "θα πεινάσει κόσμος από τις 16/11". Μήπως αμφισβητείς τα λεγόμενά του;;

    Σχετικά με το ότι δε θα πεινάσουν όλοι, πάρε τον τύπο: [(x-y)+4,28xyz]-(ax+by) και όπου "x" βάλεις τα φαγητά, όπου "y" τα χρήματα που περισσεύουν και όπου z αυτούς που θα πεινάσουν, θα σου βγει z>oo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. siga re bernoulli evgales kai mathimatiko modelo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. giati na mh valeis x ta xrhmata kai y to faghto?tha trwme me xrysa koutalia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή