NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Φασισταριό και τ' αρχίδια μου τα δυο (Guest star)


ενός Αναγνώστη


Η ιστοριούλα μου ξεκινά σήμερα το μεσημέρι, την ώρα που ήμουν στο λεωφορείο στο κέντρο. 

Ξαφνικά εκεί που κάθομαι μπαίνει μέσα ένας καημένος αλλοδαπός που κατά πάσα πιθανότητα πήγαινε στην δουλεία του. Μόλις λοιπόν μπαίνει, μια γριά μπροστά μου φωνάζει στον κόσμο που ήταν μέσα στο λεωφορείο και μπροστά στην μάπα του τύπου που εντωμεταξύ δεν έχει κάνει τίποτα : "Προσοχή στις τσέπες σας!".Μόλις το ακούει ο τύπος την κοιτάζει και της λέει με πολύ καλά ελληνικά "Τι προσοχή; Σας πείραξα; Πείτε μου, σας πείραξα;" Και να κάνει αυτή μετά "Μου φάνηκες περίεργος γιατί κυκλοφορούν διάφοροι". Πραγματικά νευρίασα απίστευτα πολύ, όπως και οι περισσότεροι επιβάτες του λεωφορείου που την έκραξαν μετά. 

Τέλος πάντων, με βάση αυτά και κάποια άλλα περιστατικά ρατσισμού που αντίκρισα μέσα στην εβδομάδα θα ήθελα να πω λίγο γνώμη μου πάνω σε αυτό το θέμα, και να αναλύσω λιγάκι την νοοτροπία όλων αυτών των ρατσιστών παύλα χρυσαυγητών παύλα φασιστών που ζουν ακόμα με τον τρόπο σκέψης του Χίτλερ από τον 20ο αιώνα. 

Αρχικά πραγματικά θέλω να μου εξηγήσετε τι σκατά παίζει στο σκατοκεφαλό σας! Επειδή ένας Αλβανός πριν από 3 χρόνια σου έκλεψε το ρολόι που είχες κληρονομήσει από την γιαγιά σου, πρέπει να σκοτώσεις όλους τους Αλβανούς; Πως μπορείς να κρίνεις κάποιον από την εθνικότητα του ή το χρώμα του δέρματός του; Α, επίσης αυτή η μαλακία που θεωρείς πως η χώρα σου πρέπει να είναι "ΚΑΘΑΡΗ" από τους μετανάστες και να υπάρχουν μόνο Έλληνες στην χωρά είναι ότι πιο ηλίθιο και χωρίς επιχειρήματα πράγμα που έχω ακούσει λέξη παγκοσμιοποίηση σου λέει κάτι στρατόκαβλε; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ! Έχεις πιστέψει τόσο πολύ πως ήταν πολύ σωστό που κάναν τους εβραίους σαπούνια τον 20ο αιώνα που δεν νομίζω πως χωράει κάτι άλλο στο σκατοκέφαλό σου! Και στο κάτω κάτω μην μας λες πως είσαι "Καθαρός Έλληνας" γιατί είμαι σίγουρος πως αν ψάξεις λιγάκι στις ρίζες σου, θα δεις πως και εσύ είχε προγόνους που καταδιώχθηκαν από τύπους που είχαν το ίδιο χόμπι με εσένα, δηλαδή να κυνηγάνε μετανάστες. 

Και κλείνοντας θα ήθελα να προσθέσω κάτι τελευταίο. Σιχάθηκα να βλέπω 15χρονα να λένε πως "ΧΟΧΟ ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΧΟΧΟ" επειδή μόνο και μόνο ο κολλημένος στα σκατά κολλητός τους, τους πήρε μαζί του σε πορεία της χρυσής αυγής χωρίς να το ξέρει ο πατέρας του (πολύ αντρίλα). 

1ον(Ηλίθιε), το κάνεις μόνο και μόνο για να μας δείξεις το πόσο σκληρός είσαι και για να τραβήξεις την προσοχή μιας γκόμενας και να μας το παίξεις ιστορίας, και 

2ον(Ηλίθιε) είμαι σίγουρος πως δεν πιστεύεις ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που υποστηρίζει η χρυσή αυγή και πως το κάνεις γιατί οι Χιπστεράδες φίλοι σου το έκαναν και αυτοί !

Α, και κάτι τελευταίο, ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΗΡΟ!

4 σχόλια: