NEA: Τίποτα προς το παρόν...

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Μπάσκετ.



του Clown

Ή καλαθοσφαίριση, ή καλαθόσφαιρα, ή πάσκετ. Χθες λοιπόν, άκουσα κάπου ένα τύπο να λέει "Νους υγιής εν σώματι υγιή" και, μιας και σήμερα έγραφα αγγλικά, είπα να πάω να παίξω λίγο πάσκετ το βράδυ για να αποδώσω καλύτερα το επόμενο πρωί.

Πήρα το ποδήλατό και τη μπάλα μου, βγήκα στο δρόμο, προχώρησα, προχώρησα, προχώρησα, προχώρησα και έφτασα στο γήπεδο. Εκεί, όλες οι μπασκέτες ήταν πιασμένες, οπότε αποφάσισα να διαβάσω λίγο αγγλικά γιατί τις προάλλες είχα ακούσει ένα τύπο να λέει "Σώμα υγιές εν νου υγιή" και, μιας και σε λίγο θα άρχιζα να παίζω, έπρεπε να γυμνάσω το νου μου για να γυμναστεί το σώμα μου για να γυμναστεί ο νους μου. Μ' αυτά και μ' αυτά, άρχισα να παίζω και συνέχισα και συνέχισα και συνέχισα και τελικά κατέληξα να γυρίσω σπίτι 1 ώρα και 1/4 αργότερα από το αργότερο που είχα υπολογίσει.

Εδώ, αξίζει να σημειωθεί ότι έβαλα το νικητήριο καλάθι της ομάδας μου (επειδή νωρίτερα είχα διαβάσει αγγλικά) και πετύχαμε μία ανατροπή 7 πόντων. Τότε, οι συμπαίκτες μου με σήκωσαν ψηλά και άρχισαν να με πετάνε στον αέρα, μέχρι που σε κάποια φάση δεν μπόρεσαν να με συγκρατήσουν, έπεσα και πέθανα. Ήταν πολύ ωραία. Θα ξαναπάω και σήμερα.

3 σχόλια:

  1. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν μου πολυάρεσε το άρθρο σου, κλόουν. Ωστόσο ήταν μία καλή προσπάθεια και αξίζεις μία μικρή επιβράβευση. Οπότε, μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλέκο, αν θες, σταματάω να γράφω στο blog, δεν υπάρχει πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή